Aagesen Motorcykler - et velfunderet team.

Vores logo er vores varemærke - Motorcyklisten, der er på vej...

Vores mekanikere på værkstedet, Micael og Poul har været hos os i mange år og de kan deres kram.
Hans H. Hansen, som tidligere har stået i voksenlære hos os, er blevet færdiguddannet og nu fast mand på værkstedet, sammen med Micael & Poul.

Ejerne Hans og Gitte står begge i butikken, de er eksperter på hver deres områder, og kan sammen med Martin, der er udlært i butikken, give dig en kompetent rådgivning og vejledning.

Som noget specielt har vi siden 1996 også haft udlejning af motorcykler.

Vi er autoriseret HONDA & KTM forhandler.

Vi yder høj kvalitet i både produkter og service.

Vi har eksklusive produkter i beklædning, udstyr og motorcykler. Stort branchekendskab - Åbent hele året - Motorcykeludlejning - Fede arrangementer - Vinteropbevaring.


Lidt historie

Jørgen Aagesen startede sin forretning I Classensgade I 1966, dengang kostede en 80cc gademaskine fra Yamaha 1.985,- + nummerplader og en lille hurtig 250cc Yamaha kunne man få for 3.200,-.

Forretningen i Classensgade engang i 60'erne. Til venstre Carl Andersen der leverede nye Yamaha motorcykler, samt Gøsta Jensen.

I 1970 flyttede forretningen til Jagtvej. Både forretning og værksted blev i 1976 flyttet til General Motors samlehaller i Vermundsgade. Der kunne man få en Suzuki GT 750 til 23.000,- kr. Desværre skulle bygningerne i 1983 rives ned, så forretningen måtte igen ud og finde nye lokaler.

Denne gang faldt valget på Herlev Hovedgade, hvor butikken lå frem til 1990, indtil de lidt mindre lokaler på Hvidovrevej blev taget I brug.

I 2006 kom så generationsskifte hos Aagesen Motorcykler A/S.
Jørgens datter Gitte Aagesen gik i kompaniskab med Hans Henrik Eickstedt og overtog forretningen.

Surf en tur rundt på vores sider, og er der spørgsmål undervejs, så ring eller mail til os, så vil vi give svar hvis det er os muligt. 

Velkommen I forretningen og på værkstedet i Rødovre.