Aagesen Motorcykler - et velfunderet team.

Vores logo er vores varemærke - Motorcyklisten, der er på vej...

Ejerne Hans og Gitte har i 2019 besluttet at dele ejerskabet, så Hans nu udelukkende står for værkstedet og Gitte for butikken. Det er derfor fremad rettet to selvstendige virksomhedder.

Gitte vil sammen med Martin, der er udlært i butikken, give dig en kompetent rådgivning og vejledning i den fysiske butik, hvor vi har valgt at satse på udstyr til motorcyklen og personen. Det er dermed slut med at forhandle nye motorcykler.

Det er stadig de samme mekanikere på værkstedet, Micael, Poul og Hans H. De har været hos os i mange år og de kan deres kram.
Selv om vi ikke sælger nye motorcykler længere, er vi stadig autoiseret HONDA værksted og kan prale med at være årets HONDA værksted både i 2017 og 2018, men der tages naturligvis også andre mærker ind.

Vi yder høj kvalitet i både produkter og service.

Vi har eksklusive produkter i beklædning og udstyr. Stort branchekendskab - Lørdags åbent hele året (ferier undtaget) - Værkstedet tilbyder stadig vinteropbevaring.


Lidt historie

Jørgen Aagesen startede sin forretning I Classensgade I 1966, dengang kostede en 80cc gademaskine fra Yamaha 1.985,- + nummerplader og en lille hurtig 250cc Yamaha kunne man få for 3.200,-.

Forretningen i Classensgade engang i 60'erne. Til venstre Carl Andersen der leverede nye Yamaha motorcykler, samt Gøsta Jensen.

I 1970 flyttede forretningen til Jagtvej. Både forretning og værksted blev i 1976 flyttet til General Motors samlehaller i Vermundsgade. Der kunne man få en Suzuki GT 750 til 23.000,- kr. Desværre skulle bygningerne i 1983 rives ned, så forretningen måtte igen ud og finde nye lokaler.

Denne gang faldt valget på Herlev Hovedgade, hvor butikken lå frem til 1990, indtil de lidt mindre lokaler på Hvidovrevej blev taget I brug.

I 2006 kom så generationsskifte hos Aagesen Motorcykler A/S.
Jørgens datter Gitte Aagesen gik i kompaniskab med Hans Henrik Eickstedt og overtog forretningen.

Surf en tur rundt på vores sider, og er der spørgsmål undervejs, så ring eller mail til os, så vil vi give svar hvis det er os muligt. 

Velkommen I forretningen og på værkstedet i Rødovre.