Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00-18.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag: Lukket

Adresse

Hvidovrevej 3

2610 Rødovre

Kontakt

Tlf.: 36 72 18 72
E-mail: martin@aagesen.dk

Aagesen historien fortsætter med Aagesen Motostore.

Det seneste kapitel i Aagesen historien startede i juli 2020. Tredje generation, Jørgen Aagesens barnebarn, Martin Christensen, videreføre Aagesens MC-DNA, efter at Gitte Aagesen har drevet virksomheden i 13 år sammen med Hans Henrik Eickstedt. Stafetten er nu givet videre til Martin der sammen med Gitte rådgiver kunderne i butikken.
Overdragelsen af forretningen til Martin har samtidigt været et nyt stort skridt i Aagesen historien. Aagesen er blevet til Aagesen MotoStore ApS og arbejder tæt sammen med Motostore.dk. Mange af webshoppen varer kan ses, prøves og købes i butikken.

Gitte Aagesen

Gitte startede i virksomheden i 1979 på kontoret. Men har de sidste mange år rådgivet kunderne indenfor udstyr til motorcyklen men mest til det personlige udstyr. i en periode på 13 år drev hun sammen med Hans Henrik Eickstedt forretningen. Men generations skiftede med sønnen Martin Christensen i 2020.

Martin Christensen 

Martin har, som søn af Gitte Aagesen, været med i butikken siden barnsben. Han startede som medhjælp i 2008 og var løst tilknyttet et par år.

Derefter tog han   MC-branchens uddannelse som salgsassistent, med speciale indenfor beklædning og har været fast inventar lige siden. Da muligheden bød sig, i 2020 hvor butikken blev lagt om til Aagesen Motostore ApS, var det naturligt at det var Martin der tog over som 3, generation.

Jørgen Aagesen

I 1966 kunne de motorcykelglade Københavnere første gang sætte deres ben i en Aagesen MC-butik. Jørgen Aagesen åbnede sin første butik i Classensgade i København.  Siden dengang har masser af motorcyklister gennem tiden nydt godt af Aagesens MC-ekspertise og fået opfyldt deres drømme på to hjul i en af familiens butikker på skiftende adresser i København.  

Forretningen er et familieforetagende og familien har om nogen motorcykler i blodet. Det var derfor helt naturligt, at Jørgen Aagesen efter 40 år med forretningen i 2006 slap gashåndtaget og overlod styret til datteren Gitte Aagesen og erhvervs partner Hans Henrik Eickstedt, som drev forretningen på Hvidovrevej 3 i Rødovre, frem til 2019. Stafetten blev givet videre til Martin Christensen i 2020 hvor Aagesen Motostore ApS nu drives som en udstyrsforretning.

Billedet, af Jørgen Aagesen, er taget i butikken da den lå på Jagtvej, og fra de gode år med import af Norton.